Make a great fuss about something

Make a great fuss about something

Jag på andra sidor och lite länkar

|Garaget.org |Fotosidan.se |Youtube |Facebook |Lightbox |Picasa |Turf |Svegs IBK |Hukas.se |Dunerud.se |Anna

Dags å få iväg nåt från Irlandsresan

Blandat TjatPosted by Soppan - www.soppan.com Mon, July 09, 2012 23:36:30

Nu när man ändå är hemma i några timmar smiley

Ett stort bröllop i en liten kyrka.
Jupp vi var på Irlands minsta kyrka som ligger ute vid Gougane Barra

Och den låg intill en nationalpark som vi tog lite avslutande bilder på .
Hotellet var riktigt najs och maten smakade bara fint.. käkade vitblodpudding bland annat. Och det fanns mycket att se pubbarna fanns det helt perfekt antal av. Och det var endast mörka ölar som slank ner, testade även på Irlänskt hembränt.. lite annorulunda mot för svenskt hemkört. Men helt klart drickbart.

På bröllopsdagen så var frågan vad man skulle ha för klädsel.. kavaj och shorts.. eller kavaj och långbraxa.. kollade ut från fönstret och insåg att det skulle bli en varm dag.. så det fick bli kavaj med långbyxa.. sen var det ju skjortvalet.. vitt eller orange. Valet blev orange, det blev sommrigast..
Vi hoppar på bussen och åker ut till kyrkan, resan tar ca 1h å några minuter. Väl framme så pratar jag lite med prästen om det är OK att jag står uppe vid altaret och så .. å de var helt OK,, så de var bara å köra på.

Här är några bilder från Vigsel akten i kyrkan.

klicka här om inte slideshowen inte fungerar, och för större bilder

Sen så så efter vi fotat klart utanför kyrkan så åker vi ut till nationalparken och fotar där, några bilder från dom finner ni visar jag här dårå =) ..

Klicka här om inte slidehowen fungerar, och för större bilder

Och sen så blev det ju dags för festen .. mmm öööl.. maten var kanongod och den satt lajk a smäck fråga mej vad vi åt… till förätt blev det kyckling.. och till varmrätt kött å päla.. och till efterrätt blev det en cheesecake med bailysmak.. den satt och där den skulle.

Och lite pics från öset. i Douglas Vance room

Klicka här om inte slideshowen fungerar och för större bilder

Sen så blev det några dagar till på Irland på lördagen så körde vi en liten pubrunda.. och när vi bestämmer oss för att göra dansgolvet så drar jag och dom 2 systrarna karlsson ut på galej, och där den ena systern berättar att dom tyckte det var lite roligt att jag hade en orange skjorta på mig och när jag pratade med prästen så tyckte dom det var mer roligt.
Jaha.. varför de säger jag mig frågande… jo för Orange är en protestantisk färg här på Irland.. smiley hhahaha ja men fan vad bra gjort.. man vet mycket.. men inte allt.

Och sen så blev det ju faktiskt måndag och dags att åka hemmåt.. så jag checkar ut från rummet och grabbar en taxi. Där han frågade om jag var på väg hem eller bort.. jo nu är det dags att åka hem.. så han frågade lite vad jag gjort här.. så sa som det var och så börjar han fundera lite.. och så säger han när var bröloppet ? i fredags säger jag.. Ja just det.. det hörde jag nåt om på radon!!

Sen så frågade han vad jag tyckte om staden osv.. om jag kunde tänka mig att komma tillbaka.. jo det skulle jag lätt kunna göra.. men då tar jag med mig golfklubborna, Åhåå spelar du golf.. vad har du för handicap frågar han.. jag har 25 i HCP,, då tittar han på mig och säger.. men hur kan du ha så högt.. det är ju bara 18 hål… åssa skrattar vi. Så de va en härlig prick..

Sen väl på flygplatsen så checkar man in och så kommer Tess å Cris dit då dom ska flyga vidare till Paris så vi tar en sista fika. Så här blev min fika iaf..

Så när vi sitter där å pratar så säger jag att jag kommer landa på Gatwick terminalen. Så det kan bli skoj å försöka hitta Terminal 5 på Heathrow flygplatsen . då tittar Tess på mig och säger.. men Gatwick är en helt annan flygplats. Jag kollar på klockan och inser att jag ska boarda mitt plan om 15minuter.. hur fan ska jag kunna ta mig till Heathrow???.. hittar nån som säljer några tågbiljetter på flygplatsen i Cork. Och hon säger att det finns bussförbindelser när man kommer dit. smiley

När jag väl landar i England så hittar jag faktiskt en buss som skulle ta mig till rätt flygplats.. Pheew. Å vilken buss sen då.. skålade halvskinn säten och 220v. uttag på varje säte.. japp de var bara att plugga in telefonen och ladda..

Och så tänkte jag att ballt.. då kan man se lite av England.. men jo tjena.. 2 rondeller var jag vaken .. sen så sov jag..


Och när jag kommer fram där så hade jag några timmar att slå ihjäl så jag bestämde mig att jag tog expresspendeln in på London för att se den staden också

och nej, jag kunde inte knäppa på nåt mer turistigare.. smiley


gött kött.. sen så var det dags å flyga hemmåt.. och mot nya äventyr i Sverige..!

dom inblandade.. Tack!

  • Comments(1)//oldblog.soppan.com/#post658