Make a great fuss about something

Make a great fuss about something

Jag på andra sidor och lite länkar

|Garaget.org |Fotosidan.se |Youtube |Facebook |Lightbox |Picasa |Turf |Svegs IBK |Hukas.se |Dunerud.se |Anna

En till Golfhelg

SportPosted by Soppan - www.soppan.com Mon, August 12, 2013 20:41:21
Weeei.. helgen som passerade´skulle verkligen gå i Golfens tecken. =) 3 tävlingar på 2 dagar skulle betas av.

på Lördag var det dags för den extremt prestige fyllda golftävlingen Huskölen Open.

Nån öl och pizza som vanligt på fredagen skulle slinka ner sen pallra vi oss till Jojjes och tog nån kall till. sen hojja hem för att få nån timmes sömn.

Upp kl 8 för att pinka Intel och sen åka ner för att slå bort några hinkar på rangen.. blev lite sen så det blev bara en hink att slå bort.. men slagen var raka och rätt så långa. men det skulle man ha möjlighet att justera under dagen.

klockan slåt 09:16 dags för start.. vi slår ut och jag lyckas få en riktig pärla. sen rullar vi på.
vissa hål bättre än andra. men rakheten infann sig för det mesta så det är ju positivt.

efter 3h och 50m spelande är rundan över och vi slutar på 74slag netto vilket ger oss en fjärde plats i tävlingen. resultatlista finner du här


Sen till Huskölen för bankett. där jag slafsade i mig den godaste beasåsen ever...... när vi återkom till Sveg igen blev det en blixtvisit till Jojje där Zeter, Stefan och Olle var oxå.. vi tog några öl å spelade Tiger Woods 12 sen åkte jag hem för att ladda inför söndagens första tävling.

Upp 8 igen käkar och rastar Intel igen .. och väntar på min spelkamrat..
vi åker ut och hinner slå bort en hink till på rangen lämpligt uppvärmd beger vi oss till Tee 2 för att vänta på att kanonsstarten ska ljuda.

vi spelar rätt bra och ligger 2 över efter 7 hål och 4 över efter 9 hål, Så vi kände oss stärkta efter korvstoppet och fortsatte rundan efter 5h 41min så är vi klara och går 12 över och slutar på 74,5 netto. då började vi inte tro på nån framskjuten placering i tävlingen. och mycket riktigt vi slutade på en 18 plats (resultatlista här)
så jag åker hem och laddar inför helgens sista tävling. Kvartsfinal i Kompisgolfen.

Jag och Micke åker ut till banan 18:30 laddade för att vinna. (obesegrade i gruppspelet)
första och andra hålet spelar vi oavgjort på tredje vinner vi hålet och spelar oavgjort på fjärde och femte tappar på sjätte hålet. På sjunde hålet klarar vi oss med nöd och näppe med oavgjort efter att Micke sänkte en 1½ meters putt.
Inför hål 8 får jag på ett kanonutslag och ligger ca 80 meter från green. lägger bollen på tårtan och har en 4 meters putt för birdie.. missar den men bollen ligger inom metern och jag säkrar par för oss och vi går ut på sista hålet med 1-0 ledning. det räcker med oavgjort så är vi vidare. Micke tjongar på ett grymt utslag. jag lyckas med en lite lite bättre utslag med sisådär 2 meter inspelet mot green gick inte som vi tänkte. Över vattenhindret in i skogspartiet där man istortsett aldrig hittar igen bollen om den går in där .. båda två lägger sig där . inte bra, vi letar och letar min boll är borta så jag får spela på min P-boll men Mickes boll hittar vi igen och han får ett misslyckat inspels försök och ligger på green på 4 slag och motståndarna spelar bra och ligger även dom på green på 4slag. jag avaktar med min boll då jag är på slag 6. Thomas i motståndarlaget sätter sin putt på femte slaget.
Micke ligger metern från kopp. sänker han putten så är vi vidare.. missar han blir det sudden..
jag vänder mig om för att bara höra boll i kopp ljudet..
väntar.. väntar... väntar.. Klick bollen är i rullning..
och sen kommer ljudet man ville höra.. Vi vinner med 1-0 och är vidare till Semifinal på kompisgolfen.
Rundan finner du här


Denna helg blev det totalt 11h 15minuters golfande.

FOOOOOORE!!!

  • Comments(0)//oldblog.soppan.com/#post780